Певицата Цветелина Грахич очевидно има проблеми със самооценката, защото не

...
Певицата Цветелина Грахич очевидно има проблеми със самооценката, защото не
Коментари Харесай

Цветелина Грахич Се Обезобрази, Плаши С Визия

Певицата Цветелина Грахич явно има проблеми със самооценката, тъй като не стопира да прави промени във визията си. Освен че е отслабнала фрапантно и е на прага на анорексията, тя продължава да издува устните си с хиалуронова киселина, а на фона на изпитото й лице резултатът е по-скоро плашещ, в сравнение с привлекателен.

В момента някогашната беквокалистка на „Ку-ку бенд“ тежи не повече от 40 кг и даже дребното й правилни фенове са безапелационни, че типът й е плашещ.

Босненката мнократно е споделяла в свои изявленията, че се харесва кльощава като вейка, и по през целия ден кара на кафета и цигари.

Някога Цветелина беше пълничко момиче, само че макар непотребните килограми носеше сексапил в себе си, до момента в който в този момент обаянието й е изчезнало, написа „Уикенд“. Запознати издават, че певицата страдала от жестоки комплекси и даже сега се мислела за дебела, макар сериозното си тегло.

Тя не смеела да се храни, с цел да напълнее, а т неналичието на скъпи витамини и минерали косата й почнала да капе. Изпълнителката постоянно върви с екстеншъни, с цел да прикрие оредяването на кичурите си, само че визията й остава все по този начин стряскаща.

ЦВЕТЕЛИНА ГРАХИЧ ПРОГОВОРИ ЗА АНОРЕКСИЯТА

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР