Певицата Тита е зарязала ММА боеца Недко Николов заради друг

...
Певицата Тита е зарязала ММА боеца Недко Николов заради друг
Коментари Харесай

Тита зарязала Недко заради друг

Певицата Тита е зарязала ММА боеца Недко Николов поради различен мъж. Това научи извънредно " България Днес " от близки до надарената изпълнителка.

Поп дивата хлътнала до уши в млад юнак, до момента в който към момента била с Недко. Това се случва в миг, в който връзката й с българския Конър Макгрегър била в застой. Тита и боецът прекосявали през сложни моменти. Постоянно се карали, спорели и нещата сред тях не вървели.

Затова Тита взема решение да се хвърли в обятията на юноша, защото вярвала, че любовта й с Недко е завършила. Певицата споделила на ММА боеца, че с връзката им е свършено. Дори му обяснила каква е повода. Двамата поставят завършек на връзките си по другарски, без драми.

" Не искам да разясня за какво се разделихме. Това са персонални неща ", показа преди време пред вестника Николов.

Откакто е по отношение на новото си гадже, Тита напряко сияела, издават близки от обкръжението на изпълнителката. Сексбомбата и младежът са дружно от едвам няколко месеца, но фурията от Силистра вярвала, че най-сетне е срещнала същинската обич.

Новият на Тита й показвал какъв брой доста я цени . Редовно я изненадвал с дарове, правел благи жестове. Наскоро новият на Тита я оставя без думи. Той й подарява голям букет червени рози. Цветята са тъкмо 100, а към тях има и бутилка шампанско, както и сантиментално обръщение.

В същото време Тита ще влезе в ново амплоа. Напълно естествената красавица ще бъде част от нов филм, чиито фотоси към този момент текат. Мадамата с голям бюст се появи от площадката, където се снимат фрагментите на лентата.
 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР