Певицата Теди Алексадрова проговори за скандала си с попфолк фурията

...
Певицата Теди Алексадрова проговори за скандала си с попфолк фурията
Коментари Харесай

Теди Александрова проговори за скандала с Диона 

Певицата Теди Алексадрова проговори за абсурда си с попфолк фурията Диона. Разкри за какво в последния миг се отказала от ария с колежката си. 

“Трябваше да има дует. Беше изработен подобен. Аз бях измислила друго канто, друго от това, което тя беше ми пуснала в началото, и различен текст направих, и клип снимахме. Всичко беше до финала направено, само че просто има моменти, в които хората не се усещат, не се схващат, разминават се по всевъзможен метод и няма по какъв начин да имаш общ план с човек, когато просто я няма спойката… И доста други неща, които държа да си останат сред нас, тъй като аз  не съм от хората, които ще тръгнат да плюят обществено. Тя го направи, имаше нещо такова в сторита. Не беше прелестно " – споделя Теди  пред Красимир Красимиров в подкаста “Не съм подобен човек ", написа " Телеграф ".

“Аз пък, като по-голям човек от нея – и на години, и в кариерата си, взех решение да подмина това нещо в действителност с усмивка и да не влизам в детайлности, тъй като щеше да стане отново някакъв скандал като предходната година оня цирк, който се беше случил. Аз от такова нещо не виждам позитиви. Оставих нещата по този начин. Наистина й поисквам шанс. Тя си пусна парчето в нейния си вид и толкоз по тази тематика. Не считам, че би трябвало да откликвам с нещо неприятно, даже и на гадните неща, които беше написала " – прибавя още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР