Певицата тъне в лукс в Абу Даби - дестинация, за

...
Певицата тъне в лукс в Абу Даби - дестинация, за
Коментари Харесай

Софи Маринова сложи хиджаб

 Певицата тъне в разкош в Абу Даби - дестинация, за която Софи мечтаела от няколко години. А от фотосите виждаме, че нейният обичан Гринго е с нея на тази екзотична отмора и няма нищо правилно в слуховете, че още веднъж са се разделили.

Освен мъжът на живота й, Софи платила билета и на своя наследник Лоренцо и още няколко члена на многолюдното й семейство. Цялата банда събира погледите на туристите със своето доброволно държание.

На огромна част от фотосите, които етрополската звезда показа в обществената мрежа, е забулена. Гринго също е облечен в типичните за локалното население одежди. Софка желала да се слее с арабите и по тази причина си накупила доста от техните облекла, с които мисли да изкара ваканцията си там.

След Нова година изпълнителката на " Стари рани " е решила да понижи работата си и да обърне повече внимание на себе си. Тя регистрира за огромен пропуск това, че не е пътувала задоволително. Смята да навакса и към този момент е намислила кои да са първите дестинации, които обезателно би трябвало да посети
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР