Певицата София Георгиева издаде нова песен. Тя се нарича Пътят

...
Певицата София Георгиева издаде нова песен. Тя се нарича Пътят
Коментари Харесай

Певицата София издаде нова песен по музика на Момчил Колев

Певицата София Георгиева издаде нова ария. Тя се назовава " Пътят към теб " и е по музика на Момчил Колев ( " Клас ", Дони и Момчил), който е създател и на най-големия й шлагер " Син амулет ". Текстът е на Лина Шишкова.

Песента беше показана за пръв път пред особено подбрани посетители в клуб " Кино Култура " предишния вторник, а преди броени часове беше качена в You Tube.



Изключително разчувствуван откакто чу първото осъществяване онлайн, Момчил Колев сподели, че съгласно него това е една от най-хубавите песни на София и й благодари за това, че толкоз прелестно е претворила музиката му.

Самата София дефинира песента като много по-различна от досегашния й баладичен жанр и споделя, че в нея се долавя духа на 90-те и на ню уейва.

Китаристът Ясен Василев акомпанираше на София при първия й лайф от 3 години насам, по време на който тя извърши 7 песни, които не са влизали в албума й " Син амулет ". По информация на OFFNews те евентуално ще залегнат в основата на идващия й албум, чието издаване следва, само че датата към момента не е известна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР