Певицата Софи Маринова реши да повдигне завесата и да издаде

...
Певицата Софи Маринова реши да повдигне завесата и да издаде
Коментари Харесай

Тони Стораро и Софи Маринова - никой не очакваше

Певицата Софи Маринова реши да повдигне завесата и да издаде коя е нейната половинка, за която се приказва настойчиво от известно време насам. Тя разкри истината със скандална фотография със своя сътрудник. 

Той пък се оказа добре прочут на аудиторията, защото е един от най-зивестните фолк артисти. 

Става въпрос за Тони Стораро, само че бързаме да уточним, че става въпрос за дует, а не за интимна половинка. Почитателите на попфолка безусловно пощуряха откакто схванаха, че две " гласища “ ще се сблъскат титанично в нов шлагер. 

Песента се споделя " Две неистини “ и напълно скоро ще види бял свят.  " Чакането завърши! Тони Стораро е моята мистериозна половинка. Очаквайте песента Две неистини до дни! “ – написа Софи Маринова.

Интересното в тази ситуация е, че от години в медийното пространство се прокрадват клюки, че двамата дълго време са били любовници. Все отново съумяват да запазят другарски усеща един към различен и да запишат ария, въпреки общото им интимно минало. А кой знае в действителност в какви тъкмо връзки са сега?! Напълно допустимо е двамата реализатори да се виждат и отвън сцената, както едно време, напомня " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР