Певицата Софи Маринова е изправена пред ново предизвикателство. Фолк изпълнителката

...
Певицата Софи Маринова е изправена пред ново предизвикателство. Фолк изпълнителката
Коментари Харесай

Виктор Николаев заби Софи Маринова с въпрос като разбра, че учи здраво английски. Певицата разкри защо не ходи на свиждане на Гринго

Певицата Софи Маринова е изправена пред ново предизвикателство. Фолк изпълнителката е поканена да взе участие в едно от най-хитовите телевизионни излъчвания.

Става дума за " Като две капки вода ", като тя е първата оповестена от продуцентите за новия сезон.  " Много мислих дали да приема. Много пъти са ме канили в доста излъчвания, само че сякаш не са моите. Обаче " Като две капки вода " аз самата си го проследявам и ще ми е забавно. Ще влизам в доста облици, ще е предизвикателство за мен. Много ще е мъчно, построила съм си мой жанр. Ще ми е забавно по какъв начин ще наподобявам в други облици ", изясни тя.

Тя е най-притеснена от това, че би трябвало да пее на британски. " Казах на сина ми Лоренцо - дай някакви песни на британски. Пуснахме си, а той ми се изсмя - " хубаво пееш, мамо, но британския ти е... "  Балканите ги извършвам, но в този момент би трябвало да пея и Майкъл Джексън, Уитни Хюстън. Като дребна доста съм ги обичала, пяла съм ги, имитирала съми ги. Сега съм си взела учителка по анлийски, лека-полека най-малко да науча нещо. Навремето съм ходила по 2-3 месеца на курсове, знам доста думи, само че ми е мъчно с изреченията ", сподели певицата.

В този миг водещият Виктор Николаев реши да внесе шеговита нотка в разговари и й зададе въпрос на англисйки: " Really? "

Маринова обаче по този начин и не чу или се направи на неразбрала, уточни главата си и сподели - " Компютърът ми е цялостен с песни, само че не и с езици ".



Тя разкри още, че Лоренцо й споделил, че ще провокира доста смешни обстановки, хората ще качват клипчетата й с пеенето на британски в " Като две капки вода " в интернет.

" Той става в този момент на 16, знае британски, оказва помощ ми. Тръгна и той по моя път, към този момент трета ария ще прави, записва клип. В същата сфера желае да пее, чалгаджия е ", изясни тя за сина си.

След това певицата си пожела в предаването да й се падат повече мъже, аз защото се приема като мощна жена и постоянно имитира мощния пол в пеенето си. Маринова разкри, че харесва български артисти като Емил Димитров, Васил Найденов и Георги Христов.

Накрая певицата бе запитана дали върви на рандеву на приятеля си Гринго, който е задържан от няколко месеца. " Не се виждаме, тъй като знаете - ако отида, ще има доста публицисти, които ще ми задават въпроси, които не ги разбирам. Чуваме се, здравей-здрасти и това е ", сподели тя. Запитана дали при него има тв приемник, тя отговори: " Доколкото знам - не, то да не е хотел? "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР