Певицата слезе от сцената, прегърна госпожата си и се разплака.

...
Певицата слезе от сцената, прегърна госпожата си и се разплака.
Коментари Харесай

Учителка разплака Глория на Коледния й концерт в Русе

Певицата слезе от сцената, прегърна госпожата си и се разплака. Всички започнаха бурно да приветстват, а Глория сподели: “Това е животът на изпълнителите, от време на време не можем да сдържим чусвтвата и страстите си на сцената, тъй като идват от сърцето “. Сред феновете на концерта бе и класният началник на изпълнителката, които към този момент трета година не пропуща рецитал на някогашната си възпитаничка.

След концерта той персонално поздрави Глория и двамата си поприказваха в гримьорната, като не пропуснаха да си спомнят занимателните мигове от учебно заведение. „ Винаги в родния ми град става доста прочувствен концерт “, твърди изпълнителката. В залата бе и нейната приятелка- певицата Стефани, с която преди време дружно са тръгнали по музикалния път. Над 2 часа и половина Глория и щерка й Симона радваха русенци, а откакто бяха извикани на бис, в залата се чуха акомпаниментите на великата българска ария „ Една българска роза “.

Глория и Симона предложиха разнообразна стратегия от най-големите си шлагери и прелестни национални песни. След карая на концерта двете дами раздаваха подписи и се снимаха с феновете си над час и половина. Глория разкри, че през новата 2019-та е подготвила доста зиненади на почитателите си, измежду които и появяването на автобиографичната си книга.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР