Певицата Сия се включи в обвиненията към Шая Лабъф за

...
Певицата Сия се включи в обвиненията към Шая Лабъф за
Коментари Харесай

MeToo: Хитова певица обвини Шая Лабъф в сексуален тормоз, насилие и лъжи

Певицата Сия се включи в обвиняванията към Шая Лабъф за полов и психически тормоз. Чрез пагубен пост в обществените мрежи тя призна, че американският артист я е наранявал прочувствено и е бил „ патогенен измамник “, който я е „ подмамил “ да бъдат във връзка, макар че той към този момент е бил привързан без да й каже.

„ Вярвам, че той е извънредно болен, и изпитвам съчувствие към неговите жертви. Просто знайте – в случай че обичате себе си, пазете се и стойте настрани! “, написа хитовата изпълнителка на Chandelier в Туитър.

Това се случи откакто преди броени дни Лабъф беше упрекнат от някогашната си другарка английската певицата Талия Дебрет Барнет, по-известна с псевдонима си FKA twigs, която заведе дело против него.

Искът на изпълнителката е подаден в съда на Лос Анджелис в щата Калифорния. Тя твърди, че до момента в който са поддържали връзка в интервала 2018-2019 година артистът нееднократно е употребявал физическо и прочувствено принуждение върху нея. Освен това Лабъф я е душил и умишлено я е заразил с венерическа болест.

Припомняме, че това не е първият път, в който упрекват артиста в насилническо държание. Нееднократно се е случвало и звездата да бъде арестуван от органите на реда поради непочтено държание и агресисия, в резултат на несъразмерна консумация на алкохол.

Лабъф е заявявал, че няма опрощение за алкохолизма и експанзията си и държи да се извини на всички наранени от него лица.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР