Певицата Шер беше засечена от бдителни параци на среща с

...
Певицата Шер беше засечена от бдителни параци на среща с
Коментари Харесай

Приятелите на Шер не одобряват 37-годишното й гадже

Певицата Шер беше засечена от бдителни параци на среща с 37-годишното си ексгадже Александър " АЕ " Едуардс, с което двамата демонстрираха, че очевидно дават втори късмет на връзката си.

Въпреки че още веднъж е на крилете на любовта, решението на 77-годишната изпълнителка несъмнено не буди позитивни страсти измежду най-близките й другари, които в никакъв случай не са крили, че не харесват младежа. Според тях той я употребява и я лъже за възприятията си.

Припомняме, че Шер и Александър бяха видяни на излизане от ресторант в Бевърли Хилс, където вечеряха дружно с артиста J Balvin и приятелката му, както и с близкия другар на AE - рапъра Tyga.

Шер и АЕ за първи път се появиха дружно като двойка през ноември 2022 година Тогава двамата бяха видяни да се държат за ръце на излиане от известно заведение в Холивуд. Само два месеца след началото на връзката им, той й предложи брак с голям диамантен пръстен.

Докато почитателите й възприемаха новината за новата й връзка, през април те оповестиха раздялата си. Още тогава околните на Шер не скрили задоволството си от развоя, защото нямали никакво доверие на младока.

" Очевидно е, че AE я употребява, с цел да увеличи публичния си статут ", споделил другар на певицата. Той допълнил и че драмите сред годениците почнали сега, в който двамата почнали взаимната си работа по новия албум на Шер.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР