Певицата Шакира и бившият ѝ приятел футболистът Жерар Пике бяха

...
Певицата Шакира и бившият ѝ приятел футболистът Жерар Пике бяха
Коментари Харесай

Шакира и Пике преговарят за попечителството над децата

Певицата Шакира и някогашният ѝ другар футболистът Жерар Пике бяха засечени в Барселона след среща със своите юристи, оповестява испанската преса. Според репортерите не престават различията сред двамата след раздялата им по отношение на попечителството над децата.

Известно е, че певицата ще получи цялостно настойничество над двете им общи деца и ще замине с тях за Съединени американски щати. Пике е подготвен да го одобри, в случай че Шакира изплати дълга му от 400 000 $ и му заплаща пет първокласни полета сред Съединени американски щати от Испания всяка година, с цел да вижда децата си.

Шакира и Жерар Пике оповестиха раздялата си това лято. Причината, както оповестяват западните медии, бе изневярата на футболиста, който постоянно бе засичан от папараците в нощни клубове с разнообразни дами. Близки до Пике настояват, че след раздялата с Шакира той е страдал и претърпял тежки моменти. В същото време, малко след раздялата им, той стартира спекулация с 23-годишната Клара Чиа, която работи в неговата компания и провежда събития.

Запознати оповестяват, че това доста ядосало Шакира, защото имали съглашение да не се появяват обществено с нови сътрудници до година след раздялата. Новият разказ на футболиста провокира и гнева на почитателите на Шакира. Те започнаха да тормозят Пике в обществените мрежи и даже на футболен мач почитателите скандираха името на певицата.

Шакира и Жерар Пике бяха дружно от 11 години без да узаконят връзката си. Двойката има двама сина - Милан е на девет години, а Саша - на седем.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР