Певицата Шакира бе увековечена със статуя, която вчера бе открита

...
Певицата Шакира бе увековечена със статуя, която вчера бе открита
Коментари Харесай

Издигнаха статуя на Шакира в родния ѝ град в Колумбия

Певицата Шакира бе увековечена със скулптура, която през вчерашния ден бе открита в родния ѝ град Баранкиля в Колумбия, съобщи Франс прес.

Монументът, висок 6,5 м, формиран от бронз и алуминий, изобразява поп звездата, която извършва едно от присъщите си танцови придвижвания с ръце над главата и с чупка в кръста. Тя носи кафяв сутиен и дълга пола в същия цвят, която наподобява като че ли се вее от придвижванията на изпълнителката, написа Българска телеграфна агенция.

" Бедра, които не лъжат, непостижим гений, глас, който допира масите ", гласи надписът в основата на скулптурата, открита на обществена гала на брега на река Магдалена в Баранкиля, на северното крайбрежие на Колумбия, в наличието на родителите на певицата.

Шакира изрази своята благодарност за увековечаването на хората, основали и сложили статуята ѝ, която постоянно ще припомня на Колумбия за международната ѝ популярност.

" Благодаря на скулптора Ино Маркес и учениците от регионалното учебно заведение по изкуствата за тази илюстрация на големия артистичен гений на хората от моята страна ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР