Певицата се връща години назад, за да разкаже кой я

...
Певицата се връща години назад, за да разкаже кой я
Коментари Харесай

Богдана Карадочева: Кралицата на шансона

Певицата се връща години обратно, с цел да опише кой я е разкрил за огромната сцена

Наричат я Кралицата на шансона. Пяла е на една сцена с имена като Шарл Азнавур, Джоузефин Бейкър, Клиф Ричард. Това е БогданаКарадочева. Певицата се връща обратно в годините, с цел да опише кой я е разкрил за огромната сцена, дали е дала прошка за убийството на татко ѝ, когато е била дете, за емблематичното ѝ другарство с Васил Найденов и още забавни неща.

„ Майка ми мечтаеше да съм оперна певица. Родителите ми слушаха симфонична и оперна музика. Те ме водеха на симфонични концерти и на оперни спектакли от напълно мъничка. Съдбата обаче има своя пръст - тя споделя какво би трябвало да стане. Вили Казасян правеше конкурс. Аз се явих, по този начин той ме хареса и колелцето ми се завъртя ”, описа тя, предава

Не закъснява и първият плакат с нейното име. Тогава обаче тя се показва като Богдана Иванова. „ Бях Иванова, а не Карадочева, тъй като моето семейство имаше нелепа орис. Случиха се всякакви безобразия, за които не желая да приказвам, тъй като съм дала прошка, само че не съм не запомнила и в никакъв случай няма да не помни. Тогава Вили ме посъветва да се споделям Иванова. След година обаче споделих, че не се срамя и станах Карадочева ”, изясни певицата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР