Певицата Сашка Васева преобърна представите за себе си. Тя излиза

...
Певицата Сашка Васева преобърна представите за себе си. Тя излиза
Коментари Харесай

Сашка Васева пред "ШОУ": Ванга ме хвърли в лапите на звярa

Певицата Сашка Васева прекатурна визиите за себе си. Тя излиза с доста чист облик от „ ВИП брат “ и от най-мразената световна персона се трансформира в фаворитка на хората. Дупнишката Мадона, както я назовават, е подготвена да се върне назад на музикалния хоризонт и употребява трибуната на риалити формата за начало на това нейно предпочитание. Пред кореспондент на „ ШОУ “ Сашка отвори душата си за най-емоционалното си изявление досега и избра точно нашата медия да показа ужасяваща преживелица от предишното си, която е отключила клаустрофобията й. Ето какво показа изпълнителката на „ Левовете в марки “ извънредно за читателите на нашата медия. - Саше, видя ли с какъв позитивен имидж излезе от „ ВИП брат “? Напразно се кахъреше, че хората ще те намразят…
- Последният ден от престоя ми в Къщата беше доста тежък и най-после не ми устояха нервите и се разплаках. Това се случи, след задачата, в която разговаряхме с почитатели по телефона. Няколко индивида ми споделиха, че доста хапвам. Оказа се обаче, че това не е главната линия, по която съм се развивала. На всяка крачка хората ми споделят, че ме обичат. Установих, че доста дами ме поддържат. Преди беше друго – цялата публика преди беше от мъже. Те виждаха в мен нещо, което не съм, а не певицата. Докато в този момент дами ми споделят, че радикално са си трансформирали мнението към мен. Аз бях себе си, само че хората не ме познаваха и не знаеха, че съм добър човек.

- Винаги ли си била такава душица или през годините се прекърши? Защо хората не са видели до момента тази твоя страна?
- Имаше години, в които желаех славата непременно и съм си разрешавала да приказвам нелепи неща. Било е поради славата, а не тъй като аз съм такава. Животът ме пречупи, направи ме по-смирена и по-кротка. Загубих брат си, който умря за 15 дни в ИСУЛ на 36 години. Тогава разбрах, че животът не е единствено смях и купони. Преди една година пък изгубих майка ми и това ме направи доста по-смирена. Разбрах, че има неща, против които не можеш да скачаш, безпомощен си. Някога си мислех, че съм войник на светлината. И водех борби. Ходех в Народното събрание, пресрещнах във фоайето Симеон Сакскобургготски и към днешна дата желая да му се извиня. Тогава имах едно изявление при Албена Вулева и се изказах непочтително към него. В последна сметка той ни е Цар от Господ и би трябвало българският народ да го почита. Неговият народ не малко е съдействал за българската страна.
И откакто загатнах Албена Вулева, желая да кажа, че тя е мощно нравствен човек. Преди да вляза във „ ВИП брат “ ми направи едни гривни от същински камъни със особено предопределение да пренебрегват негативната сила. Хората в действителност не знаят, че тя е нравствен човек. Нося ги тези гривни, не постоянно на ръката, само че някъде до мен. Те балансираха силата и несъмнено мога да кажа, че моите съквартиранти ме обичаха. Леко минах, напряко минах метър (смее се).

- Изключително доста внимаваше в държанието си поради децата ти. Те удовлетворени ли са от теб?
- Определено са удовлетворени и ми споделиха, че съм се показала почтено. Това ми беше задачата – моите деца да не се срамят от мен „ ВИП брат “ не е ПР акция, а демонстрира истината за виповете. Ако имах дефекти, той нямаше да ме пожали и да не ги покаже. Най-големият ми грях се оказа, че имам добър вкус.

- Грях ли е човек да обича да си похапва?!
- За мен, да имаш добър вкус, значи че си в положително здраве. Щом ти се яде – не се пердах, добре си! Не назовавам себе си лакомник, тъй като това е грях. Аз просто имам добър вкус.



- Защо преди години се получи по този начин, че медиите те намразиха и те изкараха каква ли не?
- Това е въпросът, на който не мога да отговоря. Иска ми се да разбера… Много години съм си задавала въпроса: „ Защо един или различен публицист, с който сме седнали на маса и си приказваме, внезапно ме намразва “. Или пък ми изваждат някоя цветиста дума в заглавие, която извадена от подтекста звучи неуместно. И това подухва на хората, че аз не съм добре със себе си. Години наред се построява имидж, който не дава отговор на мен самата. Но нямам пояснение за какво съм провокирала негативна сила към публицистите. Сега нещата се обърнаха. Всички медии ме имат за позитивен воин. Радвам се, че най-отрицателната ми линия е моят вкус.

Нова телевизия и „ Биг брадър‘ видяха в мен това, което чакаха. Оправдаха се упованията им. Явно знаеха, че имам капацитет. Благодаря им, че демонстрираха същинската Сашка Васева. „ Биг брат “ направи всичко допустимо за моя нравствен комфорт вътре. Аз съм с уплаха от затворени пространства, само че те направиха всичко допустимо да се усещам доста добре. За мен беше прелестно прекарване, усещах се като в СПА център.

- Би ли се присъединила още веднъж, в случай че те поканят?
- Винаги! Моето сърце е в Нова телевизия към този момент. Във всеки един формат на медията бих се присъединила. Установих, че са лоялни и подвигнаха летвата с последния си сезон. Не се вадеха сензации от ниските пристрастености, а от по-духовни аспекти. Показаха, че може да се прави рейтинг с по-тематични неща, на нравствен аспект.

- Сега остана да възродиш кариерата си като преди години…
- В момента имам доста популярност, само че не мога да я изям. При мен всичко е през призмата на яденето (смее се)
Трябва да върша песни! Сега желая да запиша национална ария и по-късно чалга. Искам да покажа на хората, че мога да пея. Не мога да спра да пея и всяка секунда го върша. И съквартирантите ме обикнаха, тъй като им пеех. Любимата им ария е „ Зайди, зайди “ и в този момент ще я направя с прекрасен аранжимент. След това бленувам да направя един план с някои от топ изпълнителите в чалгата. Харесвам Анелия, Константин, Азис и така нататък По съвет на Тото желая да е с човек от моя род. Той сподели, че е правил дует с Алисия, само че почитателите им са разнообразни и не са имали резултат.

- Наистина ли мъжът ти не има вяра в завръщането ти на сцената и той ли е основната причина да тънеш в забвение?
- Той не ме е спирал, само че всякога ми подрязваше крилата. Даже и в този момент, аз съм толкоз заредена да върша нови планове, а той ми вика: „ Недей, няма смисъл “. Защо да няма смисъл?! Искам да пея до последния си мирис на тази земя. Всеки втори човек на улицата ми споделя, че си е отворил сърцето за мен. От мен се желае да направя ария, с цел да завладея сърцата им.


Устатата Албена Вулева бе неин покровител по време на формата

- Подлагана ли си на физически или психически тормоз от страна на твоя мъж?
- Бягам от експанзията! В фамилията си обаче не съм имала експанзия. Мъжът ми е доста образован и не съм имала проблеми от такова естество. Имам случай, който не съм разказала, тъй като не желая да контузвам децата си. Някога, преди да стана известна, на 28 години, претърпях една експанзия. Преживях нещо фрапантно, което
остави последствия в мен и тогава получих клаустрофобия
на база на това, че бях затворена в банята на един хотел.

- Разкажи ни малко защо тъкмо говориш…
- Тъкмо се бях върнала от Италия, където работех като певица с Димитър Йосифов. Тяхната италианска телевизия ми предложи кариера. Било е писано да стана известна някъде. Аз отхвърлих и се върнах, поради носталгията ми по България. Дойдох си с една засегнатост, защото бяхме три български певици и три италианки, пеехме на техните събори. Там се отнасяха с неуважение към нас, тъй като сме българки. Избягах от там и ме беше хванала някаква меланхолия, непрестанно плачех. Реших да отида при Ванга, отпътувах за Петрич и си ангажирах хотел. Беше доста мъчно да влезеш при нея. Питах рецепционистката кой може да ме уреди да влезна при Ванга. Тя извика един мъж, който я познаваше. Отведе ме и минах преди всички. Ванга ми сподели: „ Нема ти нищо, ке станеш певица “. Всичко ми сподели. За паметта на Ванга не желая да приказвам, само че тя е знаела какво иска ми се случи малко по-късно, само че не ме предизвести. Бог да я елементарни. За някои е светица, за други не. Направо ме хвърли в лапите на звяра. Отидох с този човек в хотела и нататък няма да разказвам…

За мен остана контузия това нещо и получих уплаха от затворени пространства. Заради тази уплаха не мога да отида в Америка, където ме чакат емигрантите и доста желаят да ме видят, тъй като обичат първите реализатори. Хората щяха да видят, че съм добър човек още преди пет години, когато ме каниха отново от „ ВИП брат “, само че поради тази уплаха не се осмелявах. Благодарение на предаването хората схванаха каква съм и че в продължение на години са имали неправилна визия за моята персона. 30 години към този момент аз съм с уплаха и не мога да преодолея нещото, което съм претърпяла затворена в хотелската стая. Една позната ми сподели, че има доста добър хомеопат в България, който ти дава три дози хомеопатични артикули и стопира да те е боязън от затворени пространства. Ще го направя и отивам в Америка (смее се).

- Докато беше в Къщата се появи информация, че си забила 20-годишен ухажор и постоянно си търсила млади лъвчета…
- Да бе, напряко се шашнах. Кога съумях?! Няма никакъв късмет. Абсурд! Това е смешно. Но това са от този жанр изявления, които граничат с развинтената фикция. Сега тъй като съм известна и някой се е чудил какво ще ми би трябвало и се сетил за агънца, лъвчета или там както ги назовават. Решили са, че от това нуждая се. Това са сензации и хората не им имат вяра, тъй като ме опознаха. Каквато и неистина да се напише към този момент за мен, хората ще знаят коя е същинската Сашка.
Нещото, от което нуждая се и без което не мога, са децата. И в Къщата само съм страдала от неналичието им. Ако бяха при мен можеха да ме оставят там да пребивавам. Много старания ми костваше, когато щерка ми пристигна и влезе в Къщата при една от последните ни задачи. Благодаря на „ Биг брат “, че й даде тази опция – да види Къщата, да пипне всички звезди. Много съм удовлетворена, че влязох. Няма да лежа на тази популярност, ще дам всичко от себе си да върша нова продукция. Искам хората да знаят, че желая да работя и да стартират да ме канят на участия. Нищо друго не мога да върша по този начин добре, както да пея.

Интервю на Красимир Красимиров
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР