Певицата със сигурност такава изненада не е получавала Камен Донев подари

...
Певицата със сигурност такава изненада не е получавала
Камен Донев подари
Коментари Харесай

Не е за вярване какво подари Камен Донев на Лили Иванова

Певицата сигурно такава изненада не е получавала

Камен Донев подари отливка от носа си на естрадната прима Лили Иванова. Музикалната икона се похвали със необичайния, само че скъп подарък в страницата си във Facebook.

След като отминаха първичните страсти от фурора на огромния си концерт в зала " Арена София “, певицата стартира да разгласява фрагменти и от зад кулисите. Един подобен бе с Камен Донев, а на идващия звездата е снимала статуетката от артиста, сложена на видно място на масата в хола ѝ. " Благодаря за невероятния подарък от Камен Донев “, похвали се Лили. Към пластиката е имало и букет от красиви млечнорозови рози.



" Това е отливка от моя нос. Направи я скулпторът Георги Великов. Такива специфични статуетки подарих и на сътрудниците си от спектакъла " Сирано дьо Бержерак “, показа пред " Телеграф “ Камен Донев. Със спектакъла на режисьора Стоян Радев по пиесата на Едмон Ростан артистът означи 50-годишния си празник през предходната година. Авторът на пластиката също е обвързван с театъра - Георги Великов е работил като художник-декоратор в Драматичен спектакъл " Сава Доброплодни “ в Силистра.



 

Сред хората, които са имали достойнството да видят от близко Лили след концерта, са кметът на София Йорданка Фандъкова, шефът на Софийската опера акад. Пламен Карталов, джазменът Живко Петров, изпълнителният шеф на Нов български университет, където тя репетира, доктор Георги Текев.

Освен фотограф срещите им е запечатал и оператор с видеокамера. Това най-вероятно значи, че примата е възнамерявала да пусне и филм за тазгодишното си турне и гвоздеят в него е концертът в Арената.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР