Певицата Саманта Фокс през 80-те години била една от най-желаните

...
Певицата Саманта Фокс през 80-те години била една от най-желаните
Коментари Харесай

Саманта Фокс с шокиращи разкрития: Лежах в локва кръв, докато...

Певицата Саманта Фокс през 80-те години била една от най-желаните дами на обществената сцена. Днес е на 51 години и неотдавна разгласява автобиографичната си история "Завинаги ".

Саманта, чиято кариерата почнала като модел през 1986 година и след това траяла и като певица, в книгата си написа за тежкото детство, което е имала, и контузиите, които е претърпяла, и всичките неприятни и грозни обстановки в живота с татко й Джон Патрик Фокс, пияч, привързан към кокаин и изнасилвач.

"С месеци го молих да ми инсталира радио в колата, а не го направи, тъй като е прекомерно пийнал, за тази задача ми оказа помощ моят телохранител Дейв. Това тотално го възмути. Започва свиреп да ме удря, аз паднах на пода и го помолих да спре... с ръце закривах лицето си, а той продължаваше да ме рита. Мислех, че ще ме убие. Когато ме чу по какъв начин пискам, сестра ми Ванеса му скочи на гърба, а аз в този миг някак си съумях да пропълзя на улицата... Той тичаше към мен и стартира да ме удря с бутилка водка, съседът ми ме видя в локва кръв и ме посъветва да не крещя полиция, тъй като по този начин ще му съсипя живота ", написа Саманта в автобиографията.

Денят й приключил в болница с две счупени ребра и по-късно вечно напуснала дома й и татко й.

По-късно тя разкрила, че той краде от нея, тъй като имал къс интервал в които разполагал финансите й. Умира през 2000 година и Саманта твърди, че му е дала прошка, преди да напусне този свят.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР