Певицата с македонска жилка Райна доста често се забърква в

...
Певицата с македонска жилка Райна доста често се забърква в
Коментари Харесай

Райна се изрепчи на потребител: Мери си думите, пикло

Певицата с македонска жила Райна много постоянно се забърква в кавги в обществените мрежи, а най-честите аргументи за това са рецензии, отправени към нея, които тя явно не може да понесе.

Само преди няколко часа изпълнителката още веднъж влезе в пререкания с потребителите в Инстаграм, поради своя фотография от първите и години на сцената.

Във почитател страница „ Феновете на Райна “ бе оповестен остарял кадър от фотосесия на звездата, който е на повече от 10 години. Въпреки че задачата на този вид фотоси и страници е да напомнят израстването на изпълнителите в музикалната кариера, Райна на утвърди концепцията на сходни изявления.

Снимката не цели по никакъв метод да злепостави певицата, само че все пак тя реши да изкаже своето отрицателно мнение обществено.

„ За какво слагате тия тъпи остарели фотоси “, написа Райна и то говорейки за своя лична фотосесия, която по скоро би трябвало да и носи горделивост и топли усеща, връщайки я към миналите години.

Голяма част от почитателите на страницата се нахвърлиха върху Райна и я посъветваха, че като социална персона не и отива да приказва по този метод и няма право да претендира какви фотоси ще се качват в мрежата.

Тя от своя страна още веднъж не резервира безмълвие и написа изострен коментар, подправен с засегнатост. „ Мери си приказките, пикло “ – изрично отсече Райна и постави завършек на заформилия се спор.

Не след дълго въпросният кадър бе отстранен от страницата.

Междувременно, Райна продължава да прекарва времената на пандемия в родния Сандански и запълва всяка свободна минута със спорт. Нищо чудно обаче напълно скоро тя да последва образеца на доста свои колежки и да замине на някой другоземен остров, където няма и помен от ковид.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР