Певицата Рут Колева призна, че е гадже с брата на

...
Певицата Рут Колева призна, че е гадже с брата на
Коментари Харесай

Рут Колева призна любовта си с брата на Саня Армутлиева

Певицата Рут Колева призна, че е гадже с брата на Саня Армутлиева . Още предходната година папараци разкриха, че тя освен се вижда, само че и обикаля света с Любомир Армутлиев. Той е фотограф и съгласно влюбената до уши изпълнителка е най-талантливият човек на света. „ Едно от най-хубавите неща е да го виждам по какъв начин снима.

Това ме прави доста въодушевена. В момента, в който видях какъв брой чист човек е душевно, си споделих, че това е нещо доста извънземно ", споделя Колева в предаването "Неделята " по Нова телевизия. Преди години Рут редовно плюеше във всяко свое изявление Саня Армутлиева, обвинявайки я в монополизация на българския музикален пазар. Изпълнителката я наричаше „ октопод”, само че с днешна дата признава, че е била малко последна.

Въпреки това двете не поддържат съвсем никакви контакти, призна Колева.Любомир, който всички назовават Лубри, е фотограф с голям брой планове и изложения. Роден е през 1977 година, а Рут е с 13 години по-малка от него, само че явно си пасват идеално, откакто Колева най-накрая извади пред обществото връзката им. Преди брата на музикалната продуцентка, певицата излизаше с журналиста Борислав Банев.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР