Певицата Рут Колева най-накрая се събра с гаджето си -

...
Певицата Рут Колева най-накрая се събра с гаджето си -
Коментари Харесай

Рут Колева отново е при брата на Саня Армутлиева

Певицата Рут Колева най-сетне се събра с гаджето си - фотографът Любомир Армутлиев , по-известен като Лубри Канте, разбра HotArena.

Той е брат на музикалната продуцентка Саня Армутлиева. 43-годишният фотограф живее в София и Ню Йорк. Участва в редица ексцентрични излоби и е представляван от една от най-известните галерии у нас. Обича да снима хора, най-вече такива с друга полова ориентировка. Според влюбената до уши Рут, той е най-талантливият човек на света. 

Заради него тя се сдобри и със сестра му Саня Армутлиева , която редовно плюеше във всяко свое изявление. Още предходната година папараци разкриха, че тя освен се вижда, само че и обикаля света с Любомир Армутлиев, само че едвам при започване на тази година Рут призна за връзката им. Двамата се видяха в Чикаго след края на излозацията на певицата в затънтено мексиканско селце, а преди дни отпътуваха за Ню Йорк.  

Рут и Любомир даже участвали на два митинга в Чикаго, които минали много спокойно, тъй като били в северната част на града. Само до преди седмица Рут беше блокирана в рибарското селце Ел Куйо в 1700 поданици. Селото било изцяло изолирано от света, с цел да не плъзне болестта в него. Два дни откакто Рут пристигнала сякаш за няколко дни, наложили карантина и тя нямало по какъв начин да се измъкне. Певицата имала със себе си единствено дребен куфар с облекла, тъй като мислела, че ще е там за малко, само че изкарала цели три месеца единствено с тези облекла. 

" Пристигнах при започване на март, всичко още беше прелестно. В един миг нещата внезапно ексалираха. Започнаха да затварят граници и се оказа, че няма по какъв начин да се върна в Ню Йорк, където живеех последните шест месеца. ", изяснява тя, написа Галерия. Именно в Мексико тя посрещна и 30-я си празник. Рут употребила времето на изолираност, с цел да се учи да свири на пиано и да натъртва над учебниците по испански. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР