Певицата Риана, за която наскоро разбрахме, че ще става мама,

...
Певицата Риана, за която наскоро разбрахме, че ще става мама,
Коментари Харесай

Риана сподели нова снимка - на коремчето си

Певицата Риана, за която неотдавна разбрахме, че ще става мама, разгласява в Инстаграм фотография, на която демонстрира бременното си коремче. Явно изпълнителката не може да се стърпи да показа страстите, които карат сърцето й да бие по-учестено. И в случай че до момента РиРи пазеше новината в загадка, в този момент тя като че ли желае да показа всеки момент.

Преди ден Риана и A$AP Rocky оповестиха, че са в очакване на първото си дете. Носителката на "Грами " и международната рап сензация споделиха щастливата вест в Инстаграм, две години след първите информации за връзката им.

Риана даже сподели фотоси с наедрялото си коремче.

Родената в Барбадос певица се среща с рапъра A$AP Rocky от януари 2020 година

В изявление за списание GQ A$AP неотдавна разиска вероятността да стане татко, заявявайки: "Ако това е в ориста ми, безусловно. Мисля, че ще бъда необикновен, незабравим, като цяло необикновен татко ", написа "Дарик ".

Двойката е работила по доста взаимни планове, а Риана е в ролята на любовта на рапъра във видеото му от 2013 година към песента "Fashion Killa ". През същата година A$AP поддържа Риана за американската част от турнето ѝ "Diamonds ", което разпали спекулациите. A$AP даже показа марката "Fenty " на Риана на Британските фешън награди през 2019 г.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР