Певицата Риана е родила момче - второто ѝ дете от

...
Певицата Риана е родила момче - второто ѝ дете от
Коментари Харесай

Риана стана майка за втори път

Певицата Риана е родила момче - второто ѝ дете от рапъра Ей Ес Ей Пи Роки, базирайки се на американската преса.

Според уеб страницата за звезди ТМZ бебето се е появило на бял свят по-рано през месеца.

" Пряко осведомени източници ни оповестиха, че бебето се е родило на 3 август в Лос Анджелис ", написа медията. " Все още не знаем името на детето, само че знаем, че то стартира с " Р " и е момче ".

Изпълнителката на шлагерите " Diamonds " и " Umbrella " роди първия си наследник през май 2022 година

Риана провокира сензация по време на тазгодишния Супербоул в Аризона, когато показва заобленото си коремче на сцената, съобщавайки по този метод за новата си бременност на стотици милиони фенове, без да каже и дума. 

Певицата, чието същинско име е Робин Риана Фенти, не е издавала албум от 2016 година През последните години тя влезе в клуба на милиардерите, като се възползва от славата си, с цел да сътвори сполучливи марки за грим, долни дрехи и висша мода. 

Наскоро Риана се завърна към музиката с парчето " Lift Me Up ", включено в саундтрака на кино лентата " Черната пантера: Уаканда вечно ".

По-рано тази година изпълнителката от Барбадос беше водещ реализатор на шоуто сред полувремената на Супербоул (финала на шампионата по амеркански футбол в САЩ), по време на което тя показа новината за втората си бременност.

Певицата, която неотдавна пусна нова линия дрехи за бременни, има и по-голямо момченце, което се роди през месец май 2022 г. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР