Певицата Рени умили мрежата с думите за големия си син

...
Певицата Рени умили мрежата с думите за големия си син
Коментари Харесай

Рени разчувства мрежата с послание към отчуждения си син

Певицата Рени умили мрежата с думите за огромния си наследник Борис, който навърши пълноправие. За нейни страдание, той не бе до нея в този значим миг за всяка майка. От дълго време той не живее с майка си и не беседва с дамата, която дава благо и драго за него, написа Шоу Блиц.

Запознати издават, че момчето е тръгнало по доста неприятен път, откогато не е под зоркото око на майка си. Предполага се, че татко му е този, който го устоя сега, и за жал това е следващото доказателство, че парите скапват човек.



" Честито пълноправие, Борчи! На 18 години ти към този момент си възрастен човек! Това е времето в което започваш да поемаш огромни отговорности! С благопожелание от в този момент нататък да проявяваш съвестност, неизменност и мъдрост в постигането на всичките си цели и огромни фантазии.

Бъди подобен, какъвто аз съм те възпитала - благородник, благ, деликатен и ненагледен! Запомни, че в живота си ще имаш и хубави, и неприятни моменти. Аз ти поисквам хубавите да са доста повече. И когато един ден станеш родител, тогава несъмнено ще можеш да ме схванеш, че задачата на един родител не завършва с това единствено да е източник на приходи, а да построи почтена персона!

Знам, в този момент съм неразбрана, само че постоянно съм водена от грижовност и любов! Изживей пълноценно фантазиите си и бъди заслужен човек! Животът е пред теб и не забравяй, че ще бъде подобен, какъвто си го направиш! Ти ще си моето дете вечно и моята обич и угриженост в никакъв случай няма да угаснат! Пропуснатите мигове дружно няма по какъв начин да се наваксат и празнотата вечно ще е там! Желая ти попътен вятър мое дете! Обичам те безпределно ", написа Рени към сина си, откакто не може персонално да му насочи пожеланията си.

Приятелки я успокояват, че сега кара тежък пубертет, само че нещата ще се оправят и той ще се вразуми. Именно Рени е тази, която жертва всичко в името на децата си и държанието на Борис по отношение на нея наподобява изцяло безпричинно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР