Певицата развела мъжа на Ралица Паскалева с бившата му Хубавата

...
Певицата развела мъжа на Ралица Паскалева с бившата му Хубавата
Коментари Харесай

Теодор Салпаров мачкал чаршафите с Преслава

Певицата развела мъжа на Ралица Паскалева с някогашната му

Хубавата водеща Ралица Паскалев от Игри на волята е щастливо омъжена за волейболната звезда Теодор Салпаров. Само, че преди няколко години обичания й бил в загадка връзка с добричлийката Преслава. Която по това време през 2016 г била одеве се разделила с Малката Бирма.

Аферата на поп фолк звездата и волейболния ас се случила през лятото на 2016 година Тогава Преси имала доста участия по Черноморието, а Тео разкрил ресторант  Равда и нееднократно се виждал с певицата..Която дори участвала на откриването на заведението. Даже има и фотоси, които документират това.

Двамата се харесали и няколко пъти преспали, само че връзките им не потръгнали и бързо последвала разлъка. Още преди време се чу за изневярата на волейболиста и тогава в светските среди се разяснява, че точно тази невярност с Преслава е довела до краха на брака на Салпаров с първата му брачна половинка Бойка Делиева. От която волейболния ас има огромен наследник, който се споделя Георги.

Малко по-късно след раздялата с фолк звездата Салпаров среща Ралица. С актрисата го срещнали техни общи другари. Влюбили се с Ралица,, която в този миг преживявала трагична разлъка с Башар Рахал с който били интимни. И по този начин до през днешния ден, двамата имат сплотено и крепко семейство и отглеждат дребния си наследник Макс.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР