Певицата пусна горещ кадър от дивана вкъщи. На него е

...
Певицата пусна горещ кадър от дивана вкъщи. На него е
Коментари Харесай

Секси: Камелия се пусна полугола

Певицата пусна парещ кадър от дивана у дома. На него е очевидно удовлетворена, полугола и с чаша вино в ръка. Синът й Баян не е с нея, само че сме сигурни, че го е оставила за малко.

„ Наздраве “ – написа само Камелия, а закачливия кадър няма по какъв начин да не провокира лавина от реакции в обществените мрежи.

Наскоро Камелия разгласява сина си Баян и за негативно време събра стотици лайкове в мрежата. Тя не може да се нарадва на щастието си, за което фантазия години наред.

Припомняме, че точно на Великден изпълнителката пусна бомбата, че е станала майка. Така и не разкри никакви детайлности по какъв начин тъкмо се е случило това. Месеци по-късно бебето към този момент е публично показано в обществените мрежи, а щастливата му майка очевидно няма нищо срещу да продължи да изкушава със сексапила си.

Камелия се снабди с бебе на 52-годишна възраст. Най-вероятно е една от хилядите дами, съумели да осъществен съкровеното си предпочитание посредством сурогатна майка в Украйна. Най-често се употребяват услугите на организация, като цената може да е от порядъка на 30-40 000 евро, което минава дори за на ниска цена в съпоставяне, да вземем за пример, със Съединени американски щати, където услугата може да доближи и 120 000 $.

Любимката на народа и преди е намеквала, че изключва разновидността да осинови дете.

Инфо: blitz.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР