Певицата Поли Хубавенска защити мястото си в шоуто в драматичен

...
Певицата Поли Хубавенска защити мястото си в шоуто в драматичен
Коментари Харесай

Вижте Поли Хубавенска на Мис Бикини

Певицата Поли Хубавенска отбрани мястото си в шоуто в трагичен конфликт с художничката Антония Сандова, която напусна Арената разплакана . Въпреки самоуверената й поръчка, че сигурно ще победи, Антония стана жертва на неверната си преценка при подреждането на точките в борбите и с заключителен резултат от 8 на 3 точки се сбогува със стопанството и останалите участници. „ Може би се преувеличавам. Ядосана съм на себе си, че не съумях “, сбито и през сълзи изясни тя в края на дуела.



Антония стартира стремително, като завоюва първата и втората борба, само че съперничката й съумя да набере убеденост и показва непредвидена експедитивност в третото предизвикателство, изравнявайки краткотрайния резултат с 3 на 3 точки. В петата, решаваща борба, на дуелистките се наложи да употребяват силата на ръцете си, с цел да се задържат допустимо най-дълго време на наклонена платформа. Изпитанието се оказа прекомерно тежко за Антония и тя изгуби дуела и шанса да продължи напред във „ Фермата “. Причината да постави най-вече точки точно на тази силова борба, Антония изясни с това, че е планувана тя въобще да не се играе, а да в профил Поли още в първите четири игри.



Всъщност тренираните мускули на Хубавенска й завоюваха оставането в предаването. Тя е призьорка от фитнес състезанието „ Мис Бикини “ и е истински Рамбо, а на физиката й може да завиди даже Златка Димитрова, написа Lupa.bg.

„ Не казвай „ хоп “ преди да си скочил, това e правилото, което аз последвам. На тази Арена в никакъв случай не се знае. Искам да стисна ръката на Тони, тъй като това беше спортсменска борба. За мен беше значимо да покажа това, което умея “, разяснява в края на дуела Антония, която бе номинирана за първи дуелист с аргумента, че работи минимум в стопанството. Изключително смутена и сюрпризирана от загубата си, Антония призна, че не е подготвена да си тръгне.

„ Не ми стигна това време, желаех да остана повече в шоуто. Най-много ще ми липсва изолацията и това, че не съм в личната си действителност, в която пребивавам в един обаян кръг. Няма да не помни всичко, което научих тук “, разяснява една от най-емоционалните участнички.

В края на дуела стана ясно, че продукцията глобява още един път Ангел Тенев, този път за присвоен атрибут от Арената, заради което новият фермер на седмицата ще стартира ръководството си с 50лв. по-нисък седмичен бюджет. Кой ще ръководи стопанството през идната седмица ще стане ясно в понеделник вечер, когато участниците ще изберат сред победилата Поли Хубавенска и номинирания от Антония кандидат.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР