Певицата Поли Генова разкри пола на втората си рожба. Чаровната

...
Певицата Поли Генова разкри пола на втората си рожба. Чаровната
Коментари Харесай

Поли Генова разкри пола на бебето

Певицата Поли Генова разкри пола на втората си рожба. Чаровната русокоска е в очакване на момиченце. Това призна самата тя в ефира на Нова тв.

Припомняме, че Поли и годеникът й Джоузеф отглеждат и 2-годишен наследник. Момченцето носи името Даниел.

По мотив втората си бременност, Поли е безапелационна, че новината пристигнала като гръм от ясно небе. "Все още не знаем по какъв начин се е случило, огромна изненада. Тотално непланирано е, разбрах, че съм бременна съвсем в средата на присъединяване си в "Като две капки вода ". Добре, че най-после нямах изключително тежки задания и съумях да се оправя ", обобщава тя, като към момента резервира в загадка пола на бебето, което се чака да се роди в края на годината.

Припомняме ви, че Поли и приятеля й холандец с филипински корени се загаджват след афтър празненство на музикални награди в Благоевград през 2016-а. "Той твърди, че когато е изискал да се снима с мен, аз съм му споделила, че ще се снимаме, само че в случай че пием шотове дружно. Това обаче не го помня ", споделя певицата през смях. На идващия ден пък получила известие на телефона си от чужд задграничен номер с покана за закуска в хотел. Тогава обаче не се светнала, че е бъдещия й обичан и не дала отговор. Година по-късно, още веднъж се засичат на премиите на БГ радио, на подготовките, където и пламва любовта им. От втория път.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР