Певицата Поли Генова очаква второ дете, разкри самата тя с

...
Певицата Поли Генова очаква второ дете, разкри самата тя с
Коментари Харесай

Поли Генова показа бременно коремче

Певицата Поли Генова чака второ дете, разкри самата тя с малко видео в Инстаграм. Слуховете за бременността й се носят от няколко дни, а първи новината заяви Hotnews.bg. Изпълнителката пусна нов клип и ария преди броени дни, снимат край морето. Също на брега избра да се покаже по бански, който ясно разкрива, че чака второ. В клипа Поли споделя на първородния си наследник Даниел, да целуне към този момент наедрялото ѝ от бременността коремче.

После певицата получава целувка и от обичания си, холандецът Джоузеф, с който за дружно от 2016 година насам. Първи честитиха радостната вест Михаела Филева и Дара, които седнаха на мястото на Генова в „ Гласът на България “. Поли бе наставник в предаването, след това на стола й седна Михаела, а в този момент е ред и на Дара. Ивет Лалова, дамата на Дидо Юлия и тази на Орлин Павлов също се причислиха към благопожеланията за елементарно раждане и доста благополучие. От години певицата постави завеса върху персоналния си живот и сподели първата си бременност на концерта на „ Българска коледа “ през декември 2018 година.

През април тя стана майка на Даниел, който към този момент ще бъде батко на бебето, чиито пол не се оповестява. Тя държа дълго в загадка и новината, че има мъж до себе си. Припомняме, че двамата се срещат на премиите на БГ Радио в Благоевград. Когато научава, че е бременна, Поли държи да заяви персонално на таткото Джоузеф и лети със аероплан до Холандия. Заради Поли Джоузеф избра да живее в България. Той е предприемач и постоянно пътува. Джоузеф имa oщe двaмa бpaтя и eднa cecтpa.

Майка му Kaти e poдoм oт Kaгaян дe Opo във Филипинитe, тaĸa чe тaтĸoтo e нaпoлoвинa филипинeц, a бeбeтата нa Πoли ще бъдат eднa чeтвъpт. Бaщaтa нa Джoyзeф e зaпaлeн cпopтиcт. Tpeньop e пo вoлeйбoл, a в минaлoтo e бил извecтeн бeгaч. Cecтpaтa нa Джoyзeф – Capa, ce зaнимaвa c мeдицинa и нayчни изcлeдвaния. Бpaтът Джeйĸъб paбoти в ĸoмпaния зa здpaвнa гpижa.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР