Певицата Поли Генова изненада феновете си с новината, че вече

...
Певицата Поли Генова изненада феновете си с новината, че вече
Коментари Харесай

Поли Генова се омъжи

Певицата Поли Генова изненада почитателите си с новината, че към този момент е омъжена жена. Това изпълнителката на „ На дебелоглав “ направи посредством фотография в обществените мрежи. Генова театралничи дружно с мъжа на живота й – холандецът Джоузеф Шардън, който е и татко на детето й Даниел.

Той я носи на ръце, а зад тях „ стои “ черна кола с надпис Just Married. Към колата по остарял британски бит за шанс, датиращ от времето на Тюдорите, са завързани консервени кутии.

Just Married е написала и самата Генова като коментар към фотографията. Въпреки че е допустимо фрагментът да е от идно видео на певицата, в мненията с честитки незабавно се включиха и нейни другари от музикалните среди, написа "Монитор ".

„ Ееееееееейййййй, брутално готини сте! Много благополучие и попътен вятър, който ви роши косите “, написа Виктория Терзийска от група „ Мастило “, „ Щастие до края на живота “ пък им пожела Дивна.

Междувременно Генова се готви и за първия си огромен независим концерт. Той ще се случи на 30 юли в Античния спектакъл в Пловдив.

 Поли Генова се омъжи за бащата на сина си - 24chasa.bg

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР