Певицата Поли Генова е в трепетно очакване на второто си

...
Певицата Поли Генова е в трепетно очакване на второто си
Коментари Харесай

Поли Генова обяви пола на бебето си

Певицата Поли Генова е в трепетно очакване на второто си дете. За своята бременност показа малко по-рано през лятото, а в ефира на NOVA разгласи и пола на бебето след приветлив гаф, написа каналът "Красивите българки ".

Тя разкри, че синът ѝ, Даниел, обича да прегръща момиченцата по детските площадки. Запитана дали това значи, че чакат момиченце, Поли се засмя и сподели, че май си е признала. Поводът за това самопризнание беше различен въпрос - по какъв начин 2-годишният наследник на Поли приема обстоятелството, че ще става батко. Певицата призна, че Даниел към момента не схваща какво се случва, само че пък понякога обичам да върви и да прегръща корема на майка си.

Иначе певицата съобщи, че нито първото ѝ дете, нито второто, са били планувани. Поли и годеникът ѝ са уверени, че децата сами вземат решение по кое време да "дойдат " при родителите си и те единствено нагаждат графиците си.

Поли Генова призна, че животът ѝ нерядко е изпълнен с компликации и крайности, само че пък обожава специалността си и това я кара да не стопира през времето. "Важна ми е мотивацията в последна сметка ", изясни тя и дефинира работата си като своя задача.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР