Певицата пазела в тайна и от най-близките си приятели причината

...
Певицата пазела в тайна и от най-близките си приятели причината
Коментари Харесай

Гаджето на Лора Караджова я заряза заради пиянските й изцепки

Певицата пазела в загадка и от най-близките си другари повода за раздялата им, а тя била много прозаична.

Според близки на 36-годишната Лора, двамата постоянно се карали на тематика алкохол. Певицата по този начин и не съумяла да се пребори със зависимостта си към огнената вода, а диджеят бил твърдо срещу тя да пие. След последната изцепка на Караджова, Марио си събрал багажа и се и се махнал от вкъщи й. „ Не ме търси повече”, споделил на изпроводяк музикантът и затръшнал вратата.

Самият Марсел странеше от всякаква гласност. Двамата се срещнали при започване на предишното лято и връзката им се развиваше извънредно бързо. Двойката се обявява за първи път по време на присъединяване на певицата в миналогодишния „ ВИП Брадър”. Тогава диджеят се появи в ефир и се показа публично за гадже на Лора, а двамата се целунаха пред камерите. Идилията им обаче завършила преди да отпразнуват първата си годишнина.

Според осведомени, огромен проблем във връзката на Лора и Марсел била и неговата работа. Диджеят работел единствено нощем и непрестанно бил заобиколен от красиви дами, а сцените на ревнивост в дома им били всекидневие. По подовеб метод Караджова се раздели и с бащата на щерка си Алиса. Варненецът Валентин Славов ненавиждал държанието на певицата, когато пийне. Лора ставала конфликтна и заядлива и въпреки че сноубордистът я обичаше, не можа да издържи на свадите. След раздялата им изпълнителката на „ Недей да спиш” стана самотна майка на 4-годишната Алиса.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР