Певицата от САЩ Кейти Пери и годеникът ѝ, британският актьор

...
Певицата от САЩ Кейти Пери и годеникът ѝ, британският актьор
Коментари Харесай

Кейти Пери и Орландо Блум призоваха с песен американските избиратели

Певицата от Съединени американски щати Кейти Пери и годеникът ѝ, английският артист Орландо Блум, насочиха обръщение към американските гласоподаватели, поднесено под формата на ария, написа сп. People.

A post shared by (@orlandobloom) on Oct 28, 2020 at 10:43pm PDT

Пери и Блум споделиха " песенното си обръщение " в профилите си в Инстаграм. Певицата и артистът окуражават почитателите си в обществената мрежа да гласоподават персонално в изборния ден, тъй като изпратените по пощата гласове могат да не доближат в точния момент до дестинацията си.

A post shared by (@katyperry) on Oct 28, 2020 at 12:35pm PDT

" Надигнете се и изгрейте пред урните ", пее 36-годишната Кейти Пери. " Гласувайте персонално, не по пощата ", приглася 43-годишният Орландо Блум. " Време е да гласувате персонално, американци ", приключва певицата.

A post shared by (@katyperry) on Oct 27, 2020 at 6:09pm PDT

Британският артист изясни, че не може да гласоподава, само че помоли почитателите да го създадат за " бъдещото потомство ", включително и неотдавна родената им дъщеричка Дейзи.

" Мама и баща желаят да ви припомнят, че вашият глас е от голяма важност ", гласи текстът към видеото от името на Дейзи, която се появи на бял свят през август.

A post shared by (@katyperry) on Oct 27, 2020 at 3:18pm PDT

Кейти Пери преди е засвидетелствала поддръжката си за демократите Джо Байдън и Камала Харис, напомня изданието.

Звездната двойка прикани американците да гласоподават персонално, вместо по пощата на идните президентски избори на 3 ноември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР