Певицата от дует "Каризма" Галя Курдова не се е променила

...
Певицата от дует "Каризма" Галя Курдова не се е променила
Коментари Харесай

И Галка от Каризма се показа без грим

Певицата от дует "Каризма " Галя Курдова не се е трансформирала изключително от годините на дейната си кариера. Това си личи и от безусловно натуралната фотография, която разгласява в социланата мрежа тези дни. Без никакъв грим чаровната ямоблийка приветства другари и фенове в Инстаграм. От думите й излиза наяве, че се е изгубила от виртуалното пространство поради здравословни проблеми при нейната майка, за която се е грижила по празниците в родиня си град.



"На мен ми е едно слънчево и прелестно и взех решение да ви кажа здрасти и че ми липсвате. Много време не бях поствала знам, грижих се за мама по празниците, върших баници, сърмички, сладки и какво ли не.. Почувствах духа на родния град, изслушах новите шлагери по музикалните канали, някои от които са доста готини. Как е ситуацията с локдауна, свиквате ли да ходите по през целия ден с домашни облекла или към този момент изкуквате от стоене у дома? ", пита Галка Малка и приканва да й пишат.

Бившата дуетна половинка на Миро се завърна в България след дълги години прекарани в Англия и през които се носеха какви ли не клюки за нейния живот. Видяхме я в последното издание на "Като две капки вода ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР