Певицата Нора Нова отново напомни за себе си и то

...
Певицата Нора Нова отново напомни за себе си и то
Коментари Харесай

Колоритната Нора Нова с нов млад мъж и нов апартамент

Певицата Нора Нова още веднъж подсети за себе си и то по незабравим метод. Оказва се, че Ахинора Куманова, както е цялото име на една от най-атрактивните дами в София, е употребила обществената изолираност поради пандемията, с цел да отвори напълно нова страница в персонален проект.

Компания в дома ѝ правел обаятелен млад мъж, който постоянно ѝ пазарувал, водел я на разходки и я забавлявал по всевъзможни способи. Освен с нов мъж, Нора Нова към този момент се радва и на голям необятен апартамент, който се намира против Руската черква в столицата.

Както е известно, до момента тя обитаваше първокласното си жилище на столичната улица " Оборище ", където живеят още Лили Иванова, а неотдавна и Евгени Минчев. Според клюки тя е продала това си жилище, за което в контракта ѝ съществува специфична уговорка - да остане в него до края на дните си.

Нора Нова се омъжва за пръв път на 16 години, с цел да се измъкне от опеката на властния си татко. Съпругът ѝ Паскал - димпломат от кариерата с задоволително комунисти в родословното си дърво, ѝ обезпечава разточителен живот. Той е много по-възрастен от нея, само че и задоволително демократичен, а тя е измежду първите хубавици в София, които съкратяват роклите си и усилват размера на деколтетата.

Свекърва ѝ я избавя след унгарските събития от 1956 г, когато Нора се озовава за месец в пандиза, защото е с тежко досие като щерка на царски посланик, лежал в Белене, и племенница на погубен от Народния съд, написа " Галерия ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР