Певицата Нели Рангелова и децата от вокална група Детски смях“

...
Певицата Нели Рангелова и децата от вокална група Детски смях“
Коментари Харесай

Деца от Монтана ще пеят с Нели Рангелова на „Българската Коледа“

Певицата Нели Рангелова и децата от вокална група „ Детски смях “ – Монтана ще изпълнят своята нова ария „ Коледа “ на концерт в София, отдаден на 20-ото юбилейно издание на благотворителната самодейност „ Българската Коледа “, заяви шефът на Обединен детски комплекс „ Ние врабчетата “ Миглена Георгиева. Тя напомни, че самодейността е под патронажа на президента на България и е в поддръжка на деца, нуждаещи се от диагностика, лекуване и рехабилитация. 
Концертът е вечерта на 25 декември в Народния спектакъл, като песента ще бъде изпълнена от Нели Рангелова, малчуганите от детския комплекс в Монтана, хор и симфоничен оркестър с диригент Левон Манукян.
На 24 декември Нели Рангелова и вокална група „ Детски смях “ ще бъдат посетители в предаване по бТВ. На 25 декември с видеоклипа на песента „ Коледа “  ще стартира утринният празничен блок на Българска национална телевизия в 8:00 часа.
Песента „ Коледа “ е написана от композитора Петър Алексиев, текстът е на Джина Дундова – Панчева, аранжиментът е изработен от Петър Алексиев и Алекс Нушев. Направен е и запис в реномирано студио в София, а също и видеоклип към песента, дело на режисьора Николай Скерлев.
„ Вярваме, че с нашата коледна ария ще стоплим сърцата на всички. Тя носи послания за мир, любов, добрина и вяра, изпълнена е с фантазии за един по-добър свят. Вярваме, че с нея коледният дух ще влезе във всеки дом! “, съобщи Миглена Георгиева и посочи, че планът е финансиран от Община Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР