Певицата не разкри подробности за интервенцията в интервю за Нова

...
Певицата не разкри подробности за интервенцията в интервю за Нова
Коментари Харесай

Галена млъква заради операция

Певицата не разкри детайлности за интервенцията в изявление за Нова телевезия, като се задоволи да каже, че е прекомерно отдадена на работата си и се раздава поради купона. Тя посочи още, че ще би трябвало да мълчи две седмици след интервенцията, което е добре пристигнало за нейните двама сина, към този момент възпитаници. Преди да легне под ножа, тя взе участие в новото предаване " Пееш или лъжеш " с водещ Димитър Рачков. Hotnews.bg напомня, че фолкаджийката получи покана да се включи в него непосредствено от комика на сцената на друго негово предаване " Като две капки вода ".

Тази покана стана мотив за трудове, че тя ще бъде част от имитаторите в Капките, само че явно певицата не прави огромни проекти за бъдещето и чака изхода от интервенцията. Шоуто за фалшификати се радва на рекорден рейтинг, само че Халваджиян позволи, че и неговият край ще пристигна. Преди време той самичък заяви много неприятна вест, че иде краят на „ Капките “. Той твърди, че едно от изискванията на лицензоиздателя е участниците да бъдат известни звезди. Вече му става все по-трудно да събира участниците тъй като множеството са се извъртели, а останалите не са подготвени да се впуснат в такова премеждие.И тази година той се е видял в знамение с попълването на участниците. Тази вест разочарова феновете, които към този момент 12 години се забавляват с „ Като две капки вода ".
Реклама
Галена изкарала фамилно лятото, като разрешила на двамата си сина всевъзможни морски завършения. Тя обаче се въздържала от тези интензивности в аргумента, че е остаряла.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР