Певицата на Слави Трифонов Невена Цонева разкри за първи път

...
Певицата на Слави Трифонов Невена Цонева разкри за първи път
Коментари Харесай

Невена Цонева: Отвори ми се третото око

Певицата на Слави Трифонов Невена Цонева разкри за първи път в новия си подкаст, че преди време е имала доста съществени здравословни проблеми. " Откриха ми латентна туберкулоза, появиха се проблеми със сърцето ", довери в канала си " Без граници " обичаната на барабаниста на " Ку-ку бенд " Венелин Венков - Венко. " Трябваха ми седем години, до момента в който схвана, че съм човек индиго ", призна още тя. Битката с заболяването отворила " третото й око " и я насочила по пътя на " духовното рационализиране " и задачата да оказва помощ и на други страдащи хора в България, посочи гласовитата варненка.

Отскоро в обществените мрежи музикалното семейство раздава препоръки на нашенците по какъв начин да преборят чудодейно тежки заболявания и даже да прогонят... полтъргайсти, обсебили дома им.



Един от първите им посетители е Светлин, мъж на междинна възраст, от врачанското село Криводол, претърпял среща със гибелта поради нелечима съгласно лекарите язва. Той се излекувал с охлюви и откакто се върнал от отвъдното, се посветил на направата на надгробни монументи, разбираме от описа на самия криводолчанин. " Ти си имал алена аура, само че в този момент е пепелява поради претърпяната контузия ", диагностицира го изпълнителката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР