Певицата на народа Ивана се придвижва с огромен черен джип,

...
Певицата на народа Ивана се придвижва с огромен черен джип,
Коментари Харесай

Ивана яхна джип като на Бойко

Певицата на народа Ивана се придвижва с голям черен джип, само че без защита , видяха фотографите на „ Ретро “, фолкзвездата е яхнала мощен звяр,дълъг повече от 6 метра, на марката " Тойота ". Любопитна детайлност е, че същият автомобил ползваше и шофираше и Бойко Борисов, до момента в който бе министър председател.

Преди години точно водачът на ГЕРБ връчи на Ивана най-важната премия в нейната дългогодишна креативна кариера на гала в НДК, а точно тази за „ Музикален кумир “.

54-годишната певица в последно време е в отлична форма и е почнала да се носи в съвременно младежко облекло. Тя бе засечена на столичен паркинг с необятни дънки, равни маратонки и пролетно яке в настоящия за сезона цикламен цвят. Въпреки че гласовитата Ивана не крие, че съблюдава диетата „ Зоната “, с помощта на която съумя да свали повече от 20 кг, тя все пак си разрешава и провинения. На път за колата, дружно с вече порасналата й щерка Теодора и вярната й спътница, театрална половинка и персонална шофьорка Стояна си хапнаха сладко тестени закуски.

Докато Ивана към момента живее в обичания си Пловдив и пътува до столицата единствено за задължения, дъщеря й Теди се е открила за непрекъснато в София . Тя се занимава с постановка и снима част от клиповете на майка си. Русокосата госпожица също има афинитет към джиповете, само че нейният е с по-малки размери и в червен цвят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР