Певицата Мирей Матийо може да ползва услугите на сестра си,

...
Певицата Мирей Матийо може да ползва услугите на сестра си,
Коментари Харесай

Пандемията от COVID-19 има опустошителен ефект и върху козметичните грижи

Певицата Мирей Матийо може да употребява услугите на сестра си, с цел да поддържа митичната си прическа, която е непроменена от 50 години, само че други хора нямат този късмет, съобщи Франс прес и Българска телеграфна агенция.

Вече няма красиви и грозни, всички са идентични... Във видео актрисата Мюриел Робен, която е с късо подстригана руса прическа, интервюира коафьори, с цел да разбере кои ще са първите им клиентки, които желаят да бъдат боядисани белите корени на косата им.

Грижи за косата, кожата, маникюра - пандемията от новия ковид, която накара половината човечество да остане вкъщи, е опустошителна, що се отнася до поддържането на естетичния външен тип, защото хората нямат достъп до експерти в бранша.

Португалските хотели освобождават 85 % от личния състав през април

Мирей Матийо е в изолираност в дома си в парижкото предградие Ньои-сюр-Сен и се оправя със обстановката с помощта на сестра си Матит, която е и нейна мениджърка и в този момент поддържа положителния тип на прическата й. Обикновено един път на всеки 10 дни

Мирей употребява услугите на фризьор, който се грижи за прическата й от 1970 година Тя увери, че съблюдава разпоредбите за изолираност и не излиза на открито. Това обаче не й пречи да начерви устните си.

"Важно е да се грижиш за външния си тип поради самия си себе си и поради хората, с които живееш ", означи певицата, която анулира поредност концерти в чужбина поради пандемията от Ковид-19.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР