Певицата Мими Иванова разказа в студиото на На кафе по

...
Певицата Мими Иванова разказа в студиото на На кафе по
Коментари Харесай

Мими Иванова разказа в ефир куриозни случки от кариерата си: Веднъж ме арестуваха за облекло, а друг път...

Певицата Мими Иванова описа в студиото на " На кафе " по Нова тв най-куриозните случки от кариерата си.

" Пеех на един концерт, когато внезапно към мен на сцената се зададе нещо като бюст- монумент на Ленин, а изпод се виждаше нещо като голо тяло.

Аз се стъписах, таман си бях почнала песента и се задавих. Но се окопитих и продължих. След малко обаче към мен се приближи още един бюст-паметник - този път на Маркс. 

А когато незабавно по-късно видях и Енгелс по същия метод, към този момент щях да припадна. "

" Оказа се, че това е сътрудника ни Боян Иванов, който одеве беше завършил с неговите песни и отишъл да се преоблича, само че намерил в склада тези фигури и решил да се пошегува. ", разясни обстановката другия посетител в студиото при Гала Развигор Попов.

" Боян беше най-големият шегобиец измежду нас, музикантите. ", добави Мими. 

" Друг случай. Сутринта след концерт. Хваща ме чиновник на реда и споделя: Госпожо, не може да ходите облечена по този начин. И ме води като арестувана. Аз мисля, че се майтапи. После ме вижда началникът му и ме позна от предната вечер. Извини се, само че сподели: Ама госпожо, в действителност не трябва да ходите облечена по този начин.... "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР