Певицата Милена Славова е получила садистични заплахи от представители на

...
Певицата Милена Славова е получила садистични заплахи от представители на
Коментари Харесай

Певицата Милена: Получих садистични заплахи от представители на гей общността

Певицата Милена Славова е получила садистични закани от представители на гей общността след нейния пост във фейсбук във връзка с София прайд. Това разки тя по време на делото във Върховния административен съд (ВАС). В заканите се споменавали неща като завързване за инвалидна количка, удавяне в езеро и други сходни. Тя и 13-годишната й дъщера се почувствали възмутени и омерзени от написаното. Милена Славова изясни, че била предизвикана да напише своя пост във фейсбук от фотография, на която се виждало гол мъж с българското знаме, забито в задните му елементи. 

Според юрист Деница Любенова, която съставлява ЛГБТ организацията " Действие ", Милена е осъществила очевидна дискриминация по признака полова ориентировка, а сходни неща на София прайд не се били случвали. 

Прокуратурата, която също имаше представител на делото, отбрани певицата като сподели, че тя е изразила правото на свободно мнение, което е обезпечено от Конституцията. 

Върховният съд ще се произнесе до месец. Пред съда на бул. " Стамболийски " има десетки рокери и жители, които поддържат Милена Славова. Сред тях е и Васко Кръпката. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР