Певицата Мила Роберт се оплака от това, че тя и

...
Певицата Мила Роберт се оплака от това, че тя и
Коментари Харесай

ВИДЕО Певицата Мила Роберт се оплака, че тя и нейн приятел са яли бой от охранители в бар

Певицата Мила Роберт се оплака от това, че тя и неин другар са били нападнати и удряни от чиновници на охранителна компания в заведение във Варна. 

„ Излязохме на открито. Моят другар Кристиян се сприятели с непозната компания. Всичко беше добре – черпеха се с шотове. Обаче в един миг започнаха да се дърпат без сериозна причина. Кристиян непрекъснато питаше какво е направил. Онези момчета си потеглиха. Дойдоха обаче четирима души охранители, които започнаха да бият моя другар. След това си тръгнахме от заведението и отидохме на паркинга, с цел да търсим такси. Тогава един от охранителите стартира още веднъж да го бие. Попитах го за какво е толкоз нападателен. В този момент удари и мен два пъти ” описа в ефира на „ Здравей, България ” Мила Роберт. Тя добави, че след известно време е получила анонимно известие, че би трябвало да подаде тъжба, тъй като нападателят може отново да й посегне.

„ Наш клиент ни изпрати поста, който дамата е разгласила във Фейсбук. Свързахме се с охранителната компания. Те също проверяват случая. Ние сме напълно съгласни да спомагаме. За момента сме били удовлетворени от компанията, работим с нея от две години ”, разяснява шефът на заведението.

От охранителната компания обявиха за, че сега се прави инспекция и в случай че бъде открито нарушаване, виновните чиновници ще си понесат следствията.

ЕТО Я ПУБЛИКАЦИЯТА ВЪВ ФЕЙСА НА МИЛА РОБЕРТ:

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР