Певицата Михаела Филева бе разкъсана във Фейсбук дори от феновете

...
Певицата Михаела Филева бе разкъсана във Фейсбук дори от феновете
Коментари Харесай

Разчекнаха Михаела Филева за София Прайд: Третополова ли си?!

Певицата Михаела Филева бе " раздрана " във Facebook даже от почитателите си след безобидна покана за София Прайд.

Едва ли певицата е очаквала омразата, която ще се изсипе от горната страна ѝ без да е обидила безусловно никой, а тъкмо противоположното - с апел за приемливост.

Ето какво написа тя:

И тази година предпочитам да се кача на сцената на най-мащабния митинг борещ се за равни човешки права, който се организира у нас. Отново го върша безплатно, тъй като имам вяра, че любовта е отговорът на всеки проблем. Мечтая си да живеем без потребността да съдим или да сочим с пръст, да се обичаме без да лепим етикети и да подхождаме с схващане и емпатия към проблемите на другите общности, представители на които са нашите най-хубави другари, родители, братя, сестри, деца.

Ето част от по-умерените мнения:

„ Михаела, не те ли е позор? Позор да подкрепяш тези заболели мозъци... “

„ Трябва да си нужна на обществото с нещо, (ако не си и ти третополова), че да си пазиш утробата! Парадите са непотребни! Деца убиват такива като теб и детската душeвност! Ама ти няма по какъв начин да го схванеш това, щото нямаш деца и си просто следващия паразит, който желае да се добере до малко ефирно време и популярност!

„ Пак говорите нелепости, които са нездравословни за децата! Не го ли разбирате това! Гледахте ли кино лентата? Това е бизнес за милиони! Химическа кастрация на деца + промяна на пола!! Какво има да го обсъждаме? И стига с тези нелепости за ненавист! Никой не ги ненавижда, само че да лишават права на децата с мама и тате ми се коства меко казано неверно! БОЛЕСТИТЕ не се популяризират! “

Михаела въпреки всичко взема решение да отговори, въпреки че е безсмислено:

" Съжалявам, само че не мога да предизвиквам дискриминация, недопустимо отношение или словесно принуждение по отношение на която и да е група ХОРА. С наслада ще опитам търпеливо да обясня на всеки от вас от кои цивилен права е лишена ЛГБТ+ общността, за какво съществуването на София Прайд е значимо за нас като общество, каква е разликата сред кротичък митинг и “парадиране ” и всички други тематики, които ви вълнуват или тревожат. От ваша страна е нужно единствено да бъдете подготвени да деянията приемливост към друга позиция от вашата и малко емпатия към хората с чиито проблеми не сте осведомени, тъй като явно не сте персонално наранени. Само по този начин може да се получи градивна полемика - без язвителните думи демонстриращи ненавист, те са непотребни и не водят към нищо свястно. Смело ми пишете, в случай че желаете да си поговорим по тематиката персонално или обществено тук в мнения.

И апелирам, всеки колкото може, пробвайте да пишете грамотно и аргументирано. Благодаря! “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР