Певицата Мелани Браун от Spice Girls се прибра при майка

...
Певицата Мелани Браун от Spice Girls се прибра при майка
Коментари Харесай

Мелани Браун от Spice Girls се прибра при майка си след брак, изпълнен с насилие

Певицата Мелани Браун от Spice Girls се прибра при майка си след брак, изпълнен с принуждение, оповестява BBC. Тя напуща Калифорния, връща се в Лийдс и се реалокира в бунгалото на майка си. 48-годишната певица признава, че макар че " всичко е в силата на девойките ", след насилието е била в " безсилна " обстановка.

Браун към този момент е съумяла още веднъж да си купи личен дом - нещо, което е считала, че " в никакъв случай няма да се случи ". Решението да се върне вкъщи идва, до момента в който Spice Girls превземат Обединеното кралство по време на разпродаденото си турне по стадионите през 2019 година
Макар концертите да носят сериозен приход, постъпленията на Браун са изразходвани за правосъдни такси и заплащания към някогашния ѝ брачен партньор Стивън Белафонте, за който тя твърди, че я е обиждал.
" Бях измъчвана освен прочувствено и физически, само че и финансово. Не осъзнавах, че не разполагам с толкоз доста пари, колкото си мислех, че имам. Така че безусловно трябваше да преглътна гордостта и да заживея с майка си. Очевидно е, че всяка обстановка е по-добра от тази с насилника, само че когато напуснеш, като че ли започваш всичко изначало. Трябва да се научиш да се доверяваш на хората. Трябва да се научиш да се доверяваш на себе си ", признава Браун.

Белафонте, кино продуцент, неведнъж е отричал изказванията на певицата против него. През 2017 година двамата реализираха частно извънсъдебно съглашение, а разводът им беше финализиран година по-късно. Като част от съглашението Браун трябваше да заплати на Белафонте 350 000 $ (274 000 паунда) еднократна сума плюс 5000 $ (3900 паунда) месечна прехрана за щерка им Мадисън.

Звездата, която разкрива живота си след насилието, разказано в книгата ѝ " Брутално почтено ", споделя, че завръщането в Лийдс " несъмнено " ѝ е помогнало да си стъпи на краката.

" Майка ми има седем сестри и братя, тъй че съм заобиколена от другари, семейство, лели, чичовци, племенници, племеннички - цялостен тим. Лийдс е хубав, толкоз зелен и толкоз земен, а хората просто ги намирам за по-топли ", споделя певицата.

През февруари Браун разгласи в Инстаграм, че откакто е работила " пъклен настойчиво " повече от пет години, най-сетне е съумяла да си купи личен дом. " През последните няколко години оглеждах къщи понякога, само че знаех, че нямам пари, с цел да си ги разреша. Но аз просто сведох глава, работих и живях непретенциозно и по този начин съумях да си купя лична къща ", отбелязва певицата.

Част от " спестовния живот " значи, че Мел е трябвало да стартира да пазари с стеснен бюджет - нещо, от което тя няма да се откаже скоро.

През 2018 година Мел стана патрон на организацията Women`s Aid и в този момент акцията в интерес на потърпевшите от домашно принуждение е голяма част от живота ѝ.

" Повишавам осведомеността, приказвам за насилието и за това, през което съм минала. Аз съм гласът на всички останали оживели, които нямат глас, които не могат да бъдат чути, които не могат да изразят мнението си - изключително когато става въпрос за опити за смяна на правосъдната система и за използване на повече закони, които са по-благоприятни за хората, които излизат от обстановка на принуждение ", разкрива Браун.

Тя счита, че работодателите би трябвало да оказват помощ на жертвите на работното място и да са " изцяло наясно с предупредителните знаци за принуждение ".

Междувременно тази година се навършват 30 години от първото прослушване на Spice Girls - и към момента има огромно предпочитание те да се завърнат на сцената като петчленна група.

Браун съобщи, че в случай че зависело от нея, групата " щяла да се събере още на следващия ден " и " става въпрос единствено за логистично решение ". Жените към момента са приятелки и поддържат връзка в група в WhatsApp, която Браун признава, че напуща " много постоянно и след това още веднъж се причислява ".

" Аз съм най-забавната, тъй като съм севернячката ", смее се тя. " Е, Мел Си също е доста занимателна. Всички сме занимателни по друг метод. "

Певицата е сгодена за колегата си Рори Макфий от 2022 година и възнамерява да се ожени в катедралата " Сейнт Пол " в Лондон. По мотив слуховете, че Виктория Бекъм ще създаде роклята, Мел сподели: " Това е доста значимо: " Да, на драго сърце " - само че призна, че обмисля няколко разновидността.

Така или другояче, всички нейни сътрудници от групата ще бъдат там за огромния ден. Както се пее в тяхната ария, " другарството в никакъв случай не свършва ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР