Певицата Майли Сайръс стана шаферка на сватбата на майка си

...
Певицата Майли Сайръс стана шаферка на сватбата на майка си
Коментари Харесай

Майли Сайръс стана шаферка на сватбата на майка си Тиш

Певицата Майли Сайръс стана шаферка на сватбата на майка си Тиш. Тя се омъжи за звездата от „ Бягство “ Доминик Пърсел в Малибу след година връзка и фрапантен бракоразвод с Били Рей Сайръс.  

Двойката, която се сгоди единствено преди четири месеца, се ожени по време на интимна гала в Малибу, Калифорния в събота.

Майли беше шаферка и изглеждаше очевидно объркана, до момента в който гледаше по какъв начин 56-годишната й майка разменя обети с 53-годишния Доминик, пише Daily Mail.



Сватбата на Тиш Сайръс

Тиш шашна публиката с дантелена булчинска рокля без презрамки с дълъг воал от тюл. Доминик заложи на бяла риза с навити ръкави и черен панталон.

Подобно на останалите шаферки, Майли блестеше в синя рокля и носеше букет цветя.

От фотографията, която папараците съумяха да създадат, се вижда, че на сватбата на Тиш са участвали децата й от първия й брак с кънтри артиста Били Рей.

Тиш и Доминик започнаха да се срещат през юли 2022 година, единствено три месеца откакто тя се разведе с бащата на Майли Били Рей Сайръс, който в този момент е благоприятен за певицата Файърроуз.

Тиш разкри за годежа си с Доминик, споделяйки няколко фотоси, които демонстрират диамантения й пръстен.

Тиш и някогашният й брачен партньор Били Рей, 61, се ожениха през 1993 година и се разделиха два пъти, преди дефинитивно да се разведат през 2022 година Тиш подаде молба за развод с Били Рей, базирайки се на непреодолими разлики.
   Вижте тази обява в Instagram.   

Тиш Сайръс и Доминик Пърсел

В правосъдните документи тя означи, че те " не са живели дружно като брачен партньор и брачна половинка за непрестанен интервал от повече от две години ".

Преди окончателния бракоразвод Били Рей подаде молба за бракоразвод през октомври 2010 година и по-късно се отдръпна през март 2011 година

Тиш подаде личните си документи за бракоразвод през юни 2013 г. Двойката се сдобри месец след посещаване на терапия за двойки.

Бившата двойка има пет деца. Майли има полубратя и сестри Трейс и Бранди, полубрат Кристофър Коди, по-малък брат Брейсън, по-малка сестра Ноа. Братът на Майли, Трейс, е част от известната група Metro Station.

Вътрешен човек сподели, че Тиш е пазила романса с Пърсел в загадка дълго време, с цел да се увери, че той е „ единственият “.

" Въпреки това не лиши доста време и от този момент те са неразделни. Тя безусловно вижда бъдещето с него и се усеща доста щастлива ", сподели вътрешен човек.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР