Певицата Майли Сайръс, която наскоро се омъжи за актьора Лиъм

...
Певицата Майли Сайръс, която наскоро се омъжи за актьора Лиъм
Коментари Харесай

Майли Сайръс замести Лиъм Хемсуърт на премиерата на „Не е ли романтично“ в Ел Ей

Певицата Майли Сайръс , която неотдавна се омъжи за артиста Лиъм Хемсуърт, участва вместо него на премиерата на новия му филм " Не е ли сантиментално " в Лос Анджелис, съобщи Ройтерс.
 
Облечена в дълга алена рокля с шлейф на „ Валентино “, изпълнителката театралничи и беседва с публицисти дружно с екранните партньорки на Хемсуърт в сантименталната комедия Ребъл Уилсън и Приянка Чопра.                
on Feb 11, 2019 at 8:16pm PST
Запитана кое е най-романтичното нещо, което е правила в миналото, Майли Сайръс дава отговор:
 
" Може би това, което върша в този момент - тук съм, издокарана, без джентълмен, с цел да промотирам кино лентата на моя човек. Мисля, че това е много положително. Той ме има ".
 
Майли Сайръс не разкри детайлности за положението на брачна половинка си, като се изключи че не се усеща добре. Тя добави, че филмът е доста значим за Лиъм, което я е предиздвикало да го съставлява на премиерата.                
on Feb 11, 2019 at 8:16pm PST
Актьорът употребява обществените мрежи, с цел да се извини на почитателите за отсъствието си от премиерата в Лос Анджелис.
 
" Извинявайте, че не съумях да дойда, хора. Боря се с някои досадни здравословни проблеми през последните дни. За благополучие имам най-хубавото момиче на света, което да ме съставлява ", написа артистът в Instagram.              

A post shared by (@liamhemsworth) on Feb 11, 2019 at 7:44pm PST

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР