Певицата Мария Илиева ще стане майка за втори път в

...
Певицата Мария Илиева ще стане майка за втори път в
Коментари Харесай

Мария Илиева: Срещнах най-прекрасния мъж

Певицата Мария Илиева ще стане майка за повторно в най-скоро време. В „ Събуди се” тя показа, че се усеща прелестно, тъй като е обичана. "Мисля, че срещнах най-прекрасния мъж в живота ми. Някого, за който не съм смеела да бленувам - като композиция от качества”, разтопи се Илиева. Hotnews.bg напомня, че изпълнителката по този начин и не дава детайлности за тайнствения мъж, направил я майка за повторно, само че не стопира да му се изяснява в обич.

Изпълнителката е безапелационна, че била спряла да се надява с минаването на годините да срещне верния за нея мъж, само че това се случило и е доста щастлива. "Тази обич ми върна чувството, че безусловността е допустима и че най-хубавото не трябва да остава като фантазия и на назад във времето. Трябва да вярваш и когато си живял почтено в някакъв миг ти се случва това ".

Призна, че е работохоличка и по тази причина възнамерява бързо връщане на сцената, както направи и след първата си бременност със сина Александър. Вече има доказано първо присъединяване след раждането-в средата на август във Варна и се надява да се види с феновете си там. Илиева ще стане майка за повторно в околните дни, по тази причина към този момент си е взела сбогом с аудитория на присъединяване в Плевен. „ Когато една жена е здрава и се усеща добре, може да работи бременна “, безапелационна е певицата, която не скри, че е качила повече килограми от първия път.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР