Певицата Мария Илиева, която е част от детективският панел в

...
Певицата Мария Илиева, която е част от детективският панел в
Коментари Харесай

Мария Илиева Вече Не Спи С Деца, А С 18-Годишни?

Певицата Мария Илиева, която е част от детективският панел в шоуто “Маскираният певец”, е завъдила нов ухажор, настояват хора от обкръжението й. Изпълнителката имала интимна връзка с младия рапър Виктор Йорданов – Вирго. Двамата се сближили около ремикса на песента “Не си готов”, в който си партнират.

Не е загадка, че поп звездата от много време си пада по млади музиканти и постоянно съумява да ги вкара в леглото си. Любимецът на тийнейджърките Вирго преди 2 години е приключил гимназия, само че това не попречило на кака му Мария да го омае.

Тя го поканила да се включи в римейка на шлагера “Не си готов”, тъй като желала да освежи песента с рап детайли, а амбициозният Виктор й се сторил съвършен за тази цел, написа Уикенд. Младежът е доста известен измежду феновете на хип-хопа и съумя с римите си да разчупи парчето на Илиева.

Покрай фотосите на видеоклипа Мария доста си паднала по Йорданов и впрегнала женския си сексапил, с цел да го прелъсти. Певицата й различен път е имала връзки с много по-млади мъже, тъй че възрастовата разлика въобще не я смущавала. Тя не очаквала да излезне нещо съществено от тази връзка, а гледала единствено да се забавлява и да изкарва добре дребното си останало свободно време.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР