Певицата Мариана Попова се пробва и като актриса, заедно с

...
Певицата Мариана Попова се пробва и като актриса, заедно с
Коментари Харесай

С потребителите шега не бива: Попиляха Мариана Попова заради претенциите й!

Певицата Мариана Попова се опитва и като актриса, дружно с мъжа си Веселин Плачков, само че беше остро разкритикувана - от медии и хора. Срещу публицистите Попова скочи гневна и съобщи, че хора, които не схващат от изкуство, не трябва да си отварят устата и да приказват нелепости.

Но нали изкуството се прави за публиката, а в случай че публиката не те хареса, значи би трябвало да се замислиш. В последна сметка създателят е плебей на потребителите на неговото изкуство. А потребителите в мрежата безусловно попиляха певицата.

Причината за отзивите не е толкоз играта на Мариана, колкото голямото й самочувствие и отвод да си сдържа нервите при най-малкия коментар, който не й изнася. За разлика от нея, половинката й Веселин Плачков е надалеч по-уравновесен и мирен.

" За коя се намерения, че да не може никой да си каже мнението за теб?! Ти да не си Мадона или Мерил Стрийп?! Ами не си! И няма и да бъдеш, тъй като тези двете сигурно са се научили да бъдат по-естествени и да одобряват повече рецензия от теб, въпреки да са митове. Ами не, не те харесваме. Като певица биваш, само че на сцената си смут. Мрънкане, досада... ", избухнаха консуматори.

Някои от тях даже си разрешиха да отидат по-далеч като непосредствено наскърбиха Попова, наричайки я " жабешката уста " и се чудеха на търпението и добротата на Плачков, който й търпи нрава.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР