Певицата Мариана Попова напоследък все си търси с някой да

...
Певицата Мариана Попова напоследък все си търси с някой да
Коментари Харесай

Мариана Попова в бесен скандал с Икебаната

Певицата Мариана Попова в последно време все си търси с някой да се кара. Този път на прицел е позабравения й сътрудник Деян Неделчев, по-известен като Икебаната. Но вместо да заформят дует, те напряко се втурнаха в изострен квартет, тъй като във Facebook враждата им се включиха мъжа на Попова - Веселин Плачков и естрадната хала Тони Димитрова.

Всичко обаче почнало от Неделчев, който избухнал яростно по адрес на колежката си, а тя побърза да му отвърне. "Този субект, човек, Търговско отделение или каквото е там се е заел да нападна всяка обява обвързвана с мен и песента " Дъжд ". Определението " некадърница " не ме наскърбява, тъй като в никакъв случай не съм се взимала на съществено и върша, това, което ми харесва с доста обич( може би и за това не съм чак толкоз продуктивна). Обидно е това, че такива хора съществуват и имат поле за изява. Оставям това тук без наслаждение. Деян Неделчев ти си безразсъден и душевен нестабилен”, нападна го Попова.



Под статуса й във Facebook с коментар влезе и естрадната певица Тони Димитрова. Оказва се, че и тя е пострадала от устата на Неделчев. "Сега тебе ли подкара? Мен от кой момент ме пустосва, плюването му е най-силната страна! Споко, ти най-малко не си дебела, че тогава щеше да видиш!”, на което колежката й със смях дава отговор —„ Не бях дебела, ела ме виж в този момент. С 10 от горната страна....”

В типично женската кавга се включи и артистът Плачков, който се опита да окроти пристрастеностите на половинката си. "Защо въобще популяризираш този дебил, който желае нещо да се изкаже?! На тази амеба или чехълче мястото му е в център за душевно заболели. Не се занимавай с глупости”.

Ето и самият пост на Деян Икебаната, който толкоз вбеси смуглата певица..



Постът му провокира остри реакции в мрежата и немалка част от изпълнителите се почувстваха афектирани от изпълнителя на „ Банка за сперма “. Постът му обаче бе заличен след няколко дни. Дали го е хванало боязън от Марианения мъж или е нещо друго?
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР