Певицата Луна изглежда го е закъсала с парите и стигна

...
Певицата Луна изглежда го е закъсала с парите и стигна
Коментари Харесай

Луна стигна до просешка тояга

Певицата Луна наподобява го е закъсала с парите и стигна до просешка сопа. Ретро фолк звездата, която неотдавна бе упрекната, че е придобила парцел в родния си град Шумен посредством имотна машинация, се чуди по какъв метод да закърши финансовото си положение. 

На изпълнителката на " Бягайте крачета " й пристигнаха идеално участията й във " Вип Брадър " и " Като две капки вода ", от където си потегли с огромни възнаграждения. Но мераците й за политиката се сгромолясаха и в този момент е принудена обезверено да се предлага за ново шоу, което ще започва през февруари. 

" Искате ли ме във “Денсинг старс ”? Знаете, че аз върша шоуто. Знаете, че аз подвигам рейтинга. Най-добрата съм. Никой не би се раздал за вас, и не ви обича повече от мен ", написа Луна в обществените мрежи, напомняйки на продуцентите за себе си и опцията да я поканят да се включи против хонорар. 



От февруари по bTV се завръща паметното танцувално шоу, в което ще се включват едни от най-големите родни звезди. Още щом разбра за завръщането на шоуто, Луна побърза да се предложи и даже подтикна свои последователи да пишат до медията, че желаят да я гледат в " Денсинг старс ", написа show.bg. 

Това натягане и самопредлагане кара почитателите й да си смилят, че е финансово обезверена и се чуди по какъв метод да изкара лесни и бързи пари. Други път считат, че желае да си вдигне още веднъж славата, която около политическите й упоритости се загуби и не получава предложения за участия по клубовете в страната. Наш кореспондент научи, че към този миг на Луна не е отправяна сподели за `Денсинг старс " а участниците към този момент са определени и с подписани контракти.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР